Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Method Putkisto

luonnollinen kasvoklinikka

Marja Putkisto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valittu tuote

Putkisto Marja : Method Putkisto - Luonnollinen kasvoklinikka

20,00 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Sidottu, kuvakansi

2009

Biokustannus Oy

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512078481

9789512078486

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Ekologiset ja pehmeät kauneudenhoitomuodot ovat kovassa nousussa. Luonnollinen kasvoklinikka opastaa hoitamaan kauneutta harjoittamalla kasvojen lihaksistoa. Tulokset näkyvät nopeasti, ja virkistäviä harjoitteita voi tehdä huomaamattomasti pitkin päivää. Marja Putkisto lanseerasi jo vuonna 2003 Kasvokoulun. Kolmiulotteisen piste-linja-muotosysteemin myötä menetelmä on kehittynyt huimasti viime vuosina, ja siksi on tullut aika julkaista uudistettu
kasvokirja. Harjoittelu on entistä tehokkaampaa ja tulokset näkyvämpiä. Rypyt silenevät, iho kirkastuu, kasvoista tulee entistä ilmeikkäämmät, ilmaisu selkeytyy ja äänenkäyttö paranee. Tehokas metodi on kiinnostanut myös kansainvälistä lehdistöä. Terveiden ja kauniiden kasvojen perustana on ylävartalon oikea asento, kasvojen rentoutuminen ja hyvä itsetuntemus. Kun pään asento on vapaa, koko keho on vapaa liikkumaan entistä paremmin.
Harjoitteet ovatkin paitsi lihasharjoitteita myös aivojumppaa ja jopa uuden, positiivisen minäkuvan rakentamista. Olennaista on keskittyä tunnistamaan kasvojen lihaksistoa ja ymmärtää niiden toimintaa, ja lopuksi oppia käyttämään niitä oikein.

Aiheet

Method Putkisto

hyvinvointi

ulkonäkö

kasvot

kauneus

terveys

ravinto

vaikutukset

lihakset

voimistelu

rentoutus

venyttely

kauneudenhoito