Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu
Kummeli alivuokralainen - Komedia vuodelta 2008 ohjaus Matti Grönberg pääosissa Heikki Silvennoinen - Timo Kahilainen - Heikki Hela - Jasper Pääkkönen ja Mikko Kivinen. | Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi | Osta Antikvaarista - Kirjakauppa verkossa

Paina suurentaaksesi kuva

Kummeli alivuokralainen

Komedia vuodelta 2008 ohjaus Matti Grönberg pääosissa Heikki Silvennoinen - Timo Kahilainen - Heikki Hela - Jasper Pääkkönen ja Mikko Kivinen.

Kunto

Käytetty - hyvä (K3)

Saatavilla

1 kpl

Kauppias

Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi, Kuopio17 palautetta

Hinta

8,00 €

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuotetiedot

Tuoteryhmä

-

ISBN

-

Kieli

suomi

Kustantaja/julkaisija

Solar Films

Paino-/julkaisuvuosi

2008

Painos

-

Sidosasu

Kansio

Sivumäärä

-

Alkuteos

-

Tuotteen lisätiedot

Alivuokralainen on Kummeleiden näkemys kiristyksestä, munuaissiirrosta kotioloissa, emansipaatiosta sekä järjettömästä sekoilusta käyttäen elokuvakeinona perinteistä farssia. Oiva Lohtander tutustuu minipossuun. Munuaissiirtokirurgi Lauri Mustonen (Mikko Kivinen) ja yliopiston hyönteistutkija Pauli Bergström (Heikki Silvennoinen) asuvat arvokiinteistöä kaupungin kalleimmalla asuinalueella. Asunnon on jo vuosikausia omistanut vanharouva Lydia Molotova (Tuija Ernamo), joka ei ole nostanut herrojen vuokraa pitkiin aikoihin. Nyt rouva on kuitenkin antanut asunnon ennakkoperintönä veljenpojalleen vääpeli John Molotoville (Heikki Hela). joka päättää ensitöikseen nostaa kiinteistön vuokran pilviin ja muutattaa isotätinsä Lydia Molotovan herrojen asuntoon. Siitä alkaa mielikuvituksellinen tapahtumaketju, jonka absurdi juoni kuljettaa yhteen törmääviä roolihahmoja tilanteesta toiseen vauhdikkaalla tavalla, joka on tunnusomaista Suomen suosituimmalle koomikkoryhmälle. Alivuokralainen-elokuva pohjautuu Timo Kahilaisen ja Heikki Vihisen alunperin tetatterilavalle kirjoittamaan näytelmään. Se on ollut huikea menestys Tampereen Teatterissa. Helmikuussa 2008 sen oli nähnyt jo yli satatuhatta katsojaa.
Tuotetietoja muokattu viimeksi 4/28/2021.

Kauppias: Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Kuopio

5/5

Kauppiaan toimitusehdot

Toimituskulut ilmoitamme kun vahvistamme teidän tilauksenne.


Ennakkomaksu, tai nouto liikkeestä (käteinen, kortti, mobilepay). Ilmoitamme sähköpostitse tilaustiedot (saatavuuden, hinnan, toimituskulut ja tilinumeron). Maksun saavuttua postitamme tilauksen. Pidämme kirjoja varattuina kymmenen vuorokautta tilausvahvistuksesta, jonka jälkeen ne palautuvat myyntiin.

Toimitusvaihtoehdot

  • Toimitus Suomeen

    Toimituskulut vahvistetaan tilauksen jälkeen.

    Toimitustapa riippuu tilauksen koosta ja painosta. Voit esittää kauppiaalle toiveita toimitustavasta viestikentän kautta.

Maksuvaihtoehdot

  • Ennakkomaksu

    Tilisiirto ennen toimitusta. Maksuohjeet saapuvat tilausvahvistuksessa tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Osta Komedia vuodelta 2008 ohjaus Matti Grönberg pääosissa Heikki Silvennoinen - Timo Kahilainen - Heikki Hela - Jasper Pääkkönen ja Mikko Kivinen. : Kummeli alivuokralainen Antikvaarista hintaan 8,00 €

Lisää tuotteita kauppiaalta Antikvaari Kirja- ja Lehtilinna / Raimo Kreivi

Säästät usein postikuluissa, kun tilaat samalta kauppiaalta useamman tuotteen kerralla, kuin että tilaisit eri kauppiailta!

Selaa kauppiaan valikoimaa

Tuote-ehdotukset

Tuote-ehdotukset perustuvat esitetyn tuotteen nimeen, tekijään tai tuoteryhmään.