Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Treenaa muistiasi

vinkkejä ja harjoituksia muistin tehostamiseen

Reijo A. Kauppila

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Treenaa muistiasi : vinkkejä ja harjoituksia muist...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Treenaa muistiasi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

PS-kustannus

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9524516578

9789524516570

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Onko sinulla usein muistettava asia ikään kuin "kielen päällä" - lähellä, mutta niin kaukana? Miten voisit painaa mieleesi tärkeitä numerosarjoja tai salasanoja? Entä miten oppisit muistamaan paremmin opiskelussa tarvittavat tiedot? Treenaa muistiasi kertoo perusteet muistista ja sen toimintaan vaikuttavista tekijöistä, kuten ruokavalion, liikunnan ja ihmissuhteiden merkityksestä muistin toiminnalle. Kirjassa on runsaasti ideoita, ohjeita ja psykologisia keinoja muistin kehittämiseen. Lisäksi kirja sisältää ohjeita muistiongelmien arvioimiseen. Kirja ohjaa lukijansa määrätietoisesti teorian ja harjoitusten avulla muistin tehostamiseen opiskelussa ja jokapäiväisessä elämässä. Muistia voi tehostaa harjoittelemalla. Tartu kirjaan ja aloita treenaaminen! Oppimispsykologian professori Reijo A. Kauppila on toiminut muun muassa psykologina ja rehtorina. Kauppila on laatinut psykologisia testejä ja kirjoittanut useita tietokirjoja.

Aiheet

muisti

kehittäminen

harjoitukset

muistaminen

unohtaminen

muistihäiriöt

muistitekniikat

aivot

kognitiivinen psykologia