Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Tohtoritakuu

kirjoittamisen opas jatko-opiskelijalle ja tutkijalle

Carol Kiriakos

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Tohtoritakuu : kirjoittamisen opas jatko-opiskelij...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Tohtoritakuu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Art House

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9518845018

9789518845013

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin, ilmestyminen siirtynyt. Aiemmat tilaukset eivät ole voimassa. Tohtoritakuu on akateemisen kirjoittajan paras ystävä. Se on kaikkien alojen jatko-opiskelijoille ja tutkijoille tarkoitettu opaskirja, joka antaa tukea omaan kirjoittamiseen ja tarjoaa työkaluja, joiden avulla väitöskirja ja tutkimusartikkelit todella valmistuvat. Tohtoritakuu esittelee käytännöllisiä välineitä keskittymiseen ja ajanhallintaan, ja se sisältää selkeitä ohjeita, joiden avulla terävöittää tutkijalle tärkeitä tekstejä, kuten tutkimussuunnitelmaa, rahoitushakemusta ja tieteellistä artikkelia. Lisäksi se kertoo, miten kirjoittaa tieteellisesti vakuuttavaa tekstiä persoonallisesti ja elävästi. Kirja perustuu nykyaikaiseen kirjoittamisen pedagogiikkaan ja vankkaan tutkimustietoon. Se soveltuu jatko-opintojen kaikkiin vaiheisiin ja väitöksen jälkeiseen työhön. VTT Carol Kiriakos työskentelee tutkijana Aalto-yliopistossa, jossa hän pitää kirjoittamisen valmennusryhmiä ja koulutuksia. FM Kimmo Svinhufvud on äidinkielen yliopisto-opettaja Helsingin yliopistossa. Hän on julkaissut aikaisemmin teokset Kokonaisvaltainen kirjoittaminen (2007) ja Gradutakuu (2009).

Aiheet

tieteellinen kirjoittaminen

opinnäytteet

jatko-opiskelu

väitöskirjat

tutkimustyö

yliopistot

oppaat

tutkijat

kirjoittaminen

universities

research workers

research

writing

julkaisun laadinnan oppaat

författande av vetenskaplig text

forskningsarbete