Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Suunnistus

metsästä elämyksiä

Varpu Savolainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Suunnistus : metsästä elämyksiä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Suunnistus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu

ISBN

951375345X

9789513753450

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Suunnistus on mainio liikuntamuoto kaikenikäisille, ja harrastuksen aloittaminen on vaivatonta niin lapsena kuin aikuisena. Kuntorasteille pääsee monin paikoin aivan kotikulmilla, ja liikkuminen luonnossa vaihtelevissa maastoissa antaa jokaiselle harrastajalle uusia elämyksiä taitotasosta riippumatta. Suunnistajan käsikirja opastaa vasta-alkajalle suunnistuksen perusasiat kartasta, karttamerkeistä ja kompassin käytöstä varusteisiin saakka. Erilaisista kartoista ja suunnistusradoista on runsaasti esimerkkejä. Edistyneempi harrastaja pääsee kehittämään suunnistustaitojaan, mm. kiertämällä suunnistuksen maailmanmestari Jani Lakasen mukana erilaisilla suunnistusradoilla. Kirjassa annetaan myös vinkkejä kuntosuunnistajan fyysisestä harjoittelusta ja lihashuollosta ja käsitellään mahdollisten vammojen ennaltaehkäisyä ja hoitoa sekä liikunnan terveysvaikutuksia. Nelivärikuvitus, runsaasti kartta- ja luontokuvia. Teoksen ovat kirjoittaneet yhteistyössä suunnistuksen maailmanmestari ja moninkertainen arvokisamitalisti, LitM Jani Lakanen, LT, liikuntalääketieteen erikoislääkäri ja aktiivisuunnistaja Miika Hernelahti, sekä MMM, metsänhoitaja Varpu Savolainen, lajiin aikuisiällä hurahtanut kuntosuunnistaja.

Aiheet

suunnistus

harrastukset

oppaat

liikuntatapahtumat

luonto

virkistyskäyttö