Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vaapuntekijän opas

Juha Jormanainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vaapuntekijän opas

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vaapuntekijän opas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512089130

9789512089130

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjassa Suomen tunnetuimmat vaapunvalmistajat antavat neuvoja, joiden avulla kuka tahansa pystyy rakentamaan ottavan vaapun, vaikka kotikeittiössä. Kirjassa kerrotaan muun muassa vaappujen valmistuksessa tarvittavista materiaaleista, vaapun painotuksesta, folioinnista, maalauksesta, perusvirityksestä ja korjauksesta. Runsas kuvitus havainnollistaa ohjeita. Jokainen itse tehty vaappu jatkaa upeaa suomalaista vaapuntekoperinnettä, ja omatekoisella vaapulla saatu komea kala on jokaisen kalastajan haave. Teoksen opeilla tuo unelma voi toteutua.

Aiheet

vaaput

valmistus

ohjeet

uistimet

kalastusvälineet