Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viattomuuden tunnusmerkit

runoja

Patti Smith

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viattomuuden tunnusmerkit : runoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viattomuuden tunnusmerkit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

951032454X

9789510324547

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Intuitiivisena rockmuusikkona ja intellektuellina sanoittajana tunnettu Patti Smith julkaisi vuonna 2005 ensimmäisen runokirjansa yli vuosikymmeneen. Viattomuuden tunnusmerkkien kirpeät säkeet pyhiinvaeltajan harharetkestä halki ihmeiden ja menetysten maiseman liittävät tämän omaperäisen sanankäyttäjän trubaduurien, kisällien ja sanaseppojen luontevaan seuraan. Smithin taitavasti punottu lyriikka ammentaa monista lähteistä, heidän joukossaan muun muassa Pablo Picasso, valokuvaaja Diane Arbus ja runoilija Arthur Rimbaud - sekä William Blake, tälle runokokoelmalle nimen lainannut englantilainen runoilija, kuvataiteilija ja mystikko. ¿Romanttisena kapinallisena tunnettu Smith siirtyy vaivatta vihasta empatiaan ja muistuttaa siitä, että parku parantaa, kieli lohduttaa ja ilmaisu purkaa paineita. Kuten ennenkin, hän johdattelee lukijansa aluksi surumielisiin syvyyksiin ja tanssittaa sitten takaisin kohti valoa.¿ Booklist. Alkuteos Auguries of innocence.