Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Puutarha parvekkeella

Esko Kuokkanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Puutarha parvekkeella

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Puutarha parvekkeella" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Sotateos

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9518510873

9789518510874

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Puutarhuri Mervi Lehmusoksa (s. 1961), niksinööri Esko Kuokkanen (s. 1939) ja kirjailija Anna Maria Mäki (s. 1976) ja ovat kirjoittaneet monipuolisesti kuvitetun tietokirjan, jossa opastetaan aloittelevia ja kokeneempia parvekepuutarhureita kasvien, kukkien, vihannesten ja yrttien viljelyssä. Kirjassa neuvotaan kuinka pienelläkin kaupunkiparvekkeella voi kasvattaa maailman parhaat tomaatit, terveelliset ruokayrtit, tuoksuvia ja värikkäitä kukkia, tai jopa oliivipuun. Viljelyohjeiden lisäksi kirja sisältää helposti toteutettavia sisustusideoita ja selkeitä nikkarointiohjeita parvekkeen viihtyisyyden ja toimivuuden lisäämiseksi. Kirjaa tehdessä vuodenaikojen vaihtelut kesähelteistä parvekkeen ruskaan ja kasvien talvehtimiseen sekä monet muut seikat tulivat käytännössä koetuksi eri parvekkeilla. Erilaisia keitaita kaupungissa edustavat kirjassa muun muassa yrttiparveke, kukkaparveke, feng shui -parveke ja laiskan puutarhurin parveke. Puutarha parvekkeella kertoo myös parvekkeiden ja kasvien historiasta ja niiden esiintymisestä kirjallisuudessa. Kirjan lopusta löytyy sanasto helpottamaan parvekepuutarhurin elämää. Nelivärikuvitus.

Aiheet

kukat

parvekkeet

kasvit

koristekasvit

hyötykasvit

kasvinviljely