Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Traumbach

pienoisromaani

Joel Haahtela

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Traumbach : pienoisromaani

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Traumbach" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511259954

9789511259954

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hienovireisen proosan taituri leikittelee muistin ja unohduksen välisillä ohuilla säikeillä. Nuori mies saapuu vieraaseen kaupunkiin tekemään haastattelua Traumbach-nimisestä miehestä. Mutta kuka tämä salaperäinen henkilö on, ja miksi hän tuntuu alati pakenevan haastattelijaansa? Tehtävä osoittautuu vaikeaksi, sillä haastateltavan lisäksi kaikki muukin tuntuu pakenevan ja vaihtavan paikkaa. Kaupunki vaikuttaa kokoelmalta kulisseja, joissa kaikki muut osaavat liikkua paitsi päähenkilö itse. Myös leppoisa kahvilamyyjä sekä Traumbachin sihteeri ovat seuraavana päivänä muuttuneet joksikin toisiksi. Vähitellen mysteeri nimeltä Traumbach alkaa muuttua kysymykseksi päähenkilön omasta persoonasta.

Aiheet

Jochen,

fikt.

psykologiset romaanit

pienoisromaanit

mieskirjallisuus

identiteetti

etsintä

miehet

isät

haastattelut

epäonnistuminen

todellisuuden muuttuminen

näkökulma

kerronta

nuoret

toimittajat

sanomalehdet

pikkukaupungit

Saksa