Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Palava kehä

Flannery O'Connor

Kirjasarja: Otavan kirjasto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Palava kehä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Palava kehä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511079964

9789511079965

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Otavan kirjasto

Esittely

Paras agentti on sellainen, joka ei itse tiedä suorittavansa tehtävää. Vanha oppi palaa Viktor Kärpän mieleen kesken toimeliaan kesän. Viktor sovittaa bisneksiään alkavaan lamaan. Remontteja riittää ja Venäjällä varakkaita, jotka tahtovat kakkosasunnon järven rannalle Suomeen. Petroskoin liikeneuvotteluissa Viktor tapaa vanhan armeijatuttunsa Vronskin, jonka kontakteista saattaisi olla hyötyä. Vronski kuitenkin sotkee Viktorin salahankkeeseen, johonkin liian suureen ja pelottavaan. Viktor ei suostu Supon käskyläiseksi vaan yrittää itse päästä selville kuka juonittelun taustalla on. Samalla paljastuu, että myös lähimmät ihmiset voivat olla valmiita pettämään.