Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Odd Thomas

luostarin kirous

Dean R. Koontz

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Odd Thomas : luostarin kirous

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Odd Thomas" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512076446

9789512076444

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Pikaruokakokki Odd Thomas on kyllästynyt näkemään kuolleiden ihmisten haamuja. Hän vetäytyy syrjäiseen luostariin mietiskelemään. Vaan pian luostarin munkkeja alkaa kuolla kuin kärpäsiä. Kuolleita munkkejakin pelottavampia ovat mekaaniset hirviöt, joita alkaa ilmestyä öisin luostarin pihaan. Onko otuksilla jotain tekemistä luostariin majoittautuneen hullun tiedemiehen kanssa? Entä kenen pussiin karvalakkeja ja Dostojevskia suosiva Rodion Romanovich pelaa? Ennen kuin kuu on täysi, Odd Thomas joutuu tekemään tiliä niin uskonnon, tieteen kuin oman sielunsa kanssa. Muuten luostarin kirous leviää koko maanpiirin ylle. Odd Thomas -sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet romaanit Hiljaisten kaupunki ja Kuolleiden kasino.

Aiheet

Thomas, Odd,

fikt.

psykologinen jännityskirjallisuus

kauhukirjallisuus

musta huumori

yliluonnolliset voimat

munkit

bodachit

hirviöt

luostarit

Sierra Nevada