Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Synkät kuteet

musta neulekirja

Marjukka Vuorisalo

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Synkät kuteet : musta neulekirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Synkät kuteet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Moreeni

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522542059

9789522542052

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Goottityyli on omintakeinen osa alakulttuuria, joka ammentaa historiallisesta romantiikasta ja estetiikasta - aina linna-arkkitehtuurista, runoudesta ja klassisesta musiikista Tim Burtonin elokuviin ja Nightwishin henkisiin rockyhtyeisiin. Pukeutumisessa goottilaisuus suosii mustaa, ja muiden värien käyttö on vähäistä mutta sitäkin harkitumpaa. Näennäisestä synkkyydestään huolimatta goottityyli ei ole ilotonta, eikä huumorikaan ole sille vierasta. Marjukka Vuorisalo ja Mila Dugting ovat suunnitelleet valikoiman goottityyliin sopivia neuleita: puseroita, viittoja, hameita ja muita vaatteita sekä asusteita - niin naisille ja miehille kuin vauvoille ja hauvoillekin. Tyyli on ehtaa goottia, ja vaatteiden mitoitusohjeissa on otettu huomioon erilaiset vartalotyypit. Kaikista vaatekappaleista on valokuva ja tarkat teko-ohjeet. Ensi talvena ei goottikaan palele!

Aiheet

käsityöt

neulonta

goottikulttuuri

neuletyöt

mallit

värit

musta