Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Käärinliinat

Marko Hautala

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Käärinliinat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Käärinliinat" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513150232

9789513150235

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kun toukokuun alun heleänä päivänä juhlitaan jääkiekon MM-kultaa, betonilähiössä tapahtuu veriteko. Surmatyön tekijäksi paljastuu Olavi Finne, iäkäs yksinäinen mies, joka ei osaa selittää tapahtunutta. Hänet suljetaan mielisairaalaan. Yli kymmenen vuotta myöhemmin kolmikymppinen Mikael nimetään Finnen omahoitajaksi. Mikaelin elämä on kriisissä: puoliso on sairastunut vakavasti, ja Mikael itse kärsii töissä kokemansa väkivaltaisen välikohtauksen traumoista. Kuolema ja pelkotilat leijuvat konkreettisina uhkina hänen elämänsä yllä. Siirtymisen harmittomalta vaikuttavan Olavin omahoitajaksi on tarkoitus helpottaa Mikaelin arkea. Miesten hoitaja-potilassuhde alkaa muuttua nopeasti yhä tiiviimmäksi, kun Mikael kiinnostuu oudoista tarinoista, joita hänen kummallinen potilaansa kertoo.

Aiheet

Siinto, Mikael,

fikt.

psykologiset romaanit

hoitosuhde

outous

sairauskertomukset

epäily

tappo

menneisyys

kuolema

läsnäolo

tarinat

potilaat

skitsofrenia

ahdistus

psykiatriset potilaat

mielisairaanhoitajat

työyhteisöt

psykiatriset sairaalat