Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Saksalainen sielunmessu

Philip Kerr

Kirjasarja: Berlin noir, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Saksalainen sielunmessu

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Saksalainen sielunmessu" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Atena

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9523000640

9789523000643

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hyytävänä talvena 1947 miehittäjien ote kiristyy Berliinin rauniokaupungissa. Asukkaat vapisevat vilusta, nälästä ja pelosta, ja yksityisetsivä Bernie Guntherin avioliittokin on pakkasen puolella. Niinpä Gunther ei epäröi lähteä Wieniin, kun hänen entistä työtoveriaan, Emil Beckeriä syytetään murhasta. Beckerin syntilista ei ole kevyt: vähintään mustan pörssin kauppias ja todennäköisesti sotarikollinenkin. Mutta murha, josta häntä syytetään, ei ole niin yksinkertainen juttu kuin miltä näyttää. Agenttien, kaksoisagenttien, maanpakoon pyrkivien natsien ja heidän metsästäjiensä nostattama sumuverho on sakeampi kuin tupakansavu Wienin oluttuvissa, ja Bernie Gunther on pian eksyksissä. Skotlantilaisen Philip Kerrin (1956) palkittuja historiallisia dekkareita natsi-Saksasta on käännetty parillekymmenelle kielelle. Saksalainen sielunmessu on kolmas Bernie Gunther -romaani. HBO ja Tom Hanksin tuotantoyhtiö valmistelevat kirjoista tv-sarjaa.

Aiheet

Gunther, Bernie,

fikt.

kovaksikeitetty rikoskirjallisuus

jännityskirjallisuus

aikakausiromaanit

Saksa

1940-luku

musta huumori

sodanjälkeinen aika

miehitys

salakauppa

vakoilu

etsintä

sotarikolliset

uusi henkilöllisyys

natsit

yksityisetsivät

upseerit

kaksoisagentit

kaupungit

Berliini

Itävalta

Wien