Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Anna Talven outo viivytys

satu niille, jotka ikävöivät vuodenaikoja

Sinikka Nopola

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Anna Talven outo viivytys : satu niille, jotka ikä...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Anna Talven outo viivytys" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510343838

9789510343838

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sinikka Nopola kertoo tarinansa synnystä: "Istuin taksissa tammikuussa, sateisena, pimeänä päivänä, ja taksikuski huokaisi: 'Talvi ei pääse tänä vuonna millään tulemaan.'Katsoin taksikuskia hämmästyneenä ja sanoin: 'Kiitos kirjan aiheesta.' Kotiin päästyäni ryhdyin kirjoittamaan Anna Talven outoa viivytystä."Neiti Anna Talvi on juuttunut pirtelöbaariin herra Kimmo Kesän kanssa. Koko kaupunki ihmettelee, missä neiti Talvi viipyy - miksei se ole entiseen tapaansa jo heittänyt lumipeitettä kaupungin ylle. Herra Kesä liehittelee baarissa vakavaa neiti Talvea, ja tämän pää on heti pyörällä. Mutta onko herra Kesä tosissaan vai haluaako hän vain löytää kesäkissalleen sijoituspaikan ennen kuin lentää talveksi Kanariansaarille? Vuodenaika-ihmissuhde-kudelmassa törmäilevät myös neiti Syksy, herrat Loka ja Kura sekä taiteilija Tenho Tuuli, jolla on ollut romanssi toisen taiteilijan, rouva Kevään eli Primaveran kanssa. Satu syntyi kaipuusta: me olemme menettämässä vanhanaikaisen talven. Ja kaikki neljä vuodenaikaa saattavat olla kohta menneisyyttä, josta enää isovanhemmat kertovat lapsilleen.

Aiheet

Anna Talvi,

fikt.

lastenkirjallisuus

saturomaanit

kaipaus

vuodenajat

erot