Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Puolen tunnin loma

Leena Rantanen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Puolen tunnin loma

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Puolen tunnin loma" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9520100911

9789520100919

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Miten rakkaus alkaa? Usein silmänräpäyksessä. Näistä käänteentekevistä hetkistä koostuu Leena Rantasen uusin teos, joka antaa toivoa toivottomille. Mikä parasta, sen arkiset ja maagiset tarinat todistavat, että toinen ihminen on vain yhden askeleen päässä. Leena Rantanen on asunut Pariisissa vuodesta 1987. Hän on julkaissut viisitoista kirjaa - lastenkirjoja, taidekirjoja, proosaa - ja saanut kaksi valtionpalkintoa. Like on julkaissut häneltä aiemmin proosateokset Kirjeitä jonnekin (2005) ja Vastaantulijoita (2006) sekä suomennosvalikoiman Luigi Pirandello: Sitruunoita Sisiliasta ja muita novelleja (2007).

Aiheet

rakkauskertomukset