Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Mindfulness luokkahuoneessa

Peter Fowelin

Kirjasarja: Viisas elämä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Mindfulness luokkahuoneessa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Mindfulness luokkahuoneessa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Basam Books

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9522601810

9789522601810

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Viisas elämä

Esittely

2. p. 2016. Tarjottu Basam syksy 2015 -luettelossa, aiemmat tilaukset ovat voimassa. Mindfulness tuli kouluun! Mindfulness luokkahuoneessa on ammattikäyttöön tarkoitettu opas mindfulnessin hyödyntämisestä luokkatilanteissa. Se soveltuu myös perheiden käyttöön ja kaikille lasten elämän parantamisesta kiinnostuneille, pedagogeista sosiaalityöntekijöihin ja isovanhempiin. Teos opastaa aiheeseen perehtymättömänkin mindfulnessin periaatteisiin. Kirja sisältää noin 50 tehtävää, joita voi tehdä lasten kanssa. Se on suunnattu kaikille esikouluikäisistä lukiolaisiin. Peter Fowelin käsittelee tunteita, ajatuksia, hengitystä, kehoa ja aisteja kouluun sopivassa muodossa. Fowelinin ohjeistuksen avulla luokkahenki paranee ja oppilaat pystyvät keskittymään paremmin, jolloin he saavat enemmän irti opiskelusta. Myös stressi, joka uusien tutkimusten mukaan edelleen vaivaa oppilaita, saa kyytiä kirjan konkreettisten neuvojen avulla. Peter Fowelin on palkittu organisaatiokonsultti ja opettaja. Hän on pitänyt kursseja ja luentoja mindfulnessista opettajille jo vuodesta 2008. Fowelin on saanut mindfulnesskoulutuksensa Jon Kabat-Zinniltä ja ruotsalaisen Mindfulnesscenterin perustajalta Ola Schenströmiltä.

Aiheet

tietoinen läsnäolo

koulu

stressinhallinta

oppilaat

koululaiset

tunteet

vuorovaikutus

henkinen hyvinvointi

lapset

nuoret

luokkayhteisö

harjoitukset