Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Anabasis. 2. osa, Tuhanten miesten marssi

Petri Hiltunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Anabasis. 2. osa, Tuhanten miesten marssi

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Anabasis. 2. osa, Tuhanten miesten marssi" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Arktinen banaani

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522700819

9789522700810

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Odotettu päätös uskomattomalle mutta todelliselle, historian mullistaneelle sotaretkelle. Anabasis on maailman ensimmäinen silminnäkijän kirjoittama sotareportaasi. Se on myös karu muistutus siitä, miten valheet ja propaganda ovat synnyttäneet ennenkin sotia ja miten kova hinta virheistä lankeaa maksettavaksi. Ennen kaikkea se on kuitenkin vaikuttava todiste ihmisten sitkeydestä ja kestävyydestä mahdottomilta tuntuvien esteiden edessä. Yksityiskohtaisen tarkasti sarjakuvamuotoon siirretty Anabasis ei ole "kuvitettu klassikko", vaan elävää historiaa. Teos sisältää myös kuvauksen tapahtuma-ajan kulttuureista, Ksenofonin ajan elinympäristöstä sekä hänen alkuperäisen teoksensa saamasta vastaanotosta sekä muista tulkinnoista.

Aiheet

Ksenofon,

fikt.

Kheirisofos,

Lycius,

historialliset sarjakuvat

sarjakuvasovitukset

Kyyroksen sotaretki

sarjakuvat

sovitukset

marssit

Vähä-Aasia

kohtaaminen

viholliset

palkkasoturit

kreikkalaiset