Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Käyn siellä vain unessa

runot 1991-2010

Helena Anhava

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Käyn siellä vain unessa : runot 1991-2010

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Käyn siellä vain unessa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511248162

9789511248163

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Sisäinen turva:/ henkistä vastarintaa/ läpi elämän. Käyn siellä vain unessa sisältää Helena Anhavan kolme viimeisintä kokoelmaa sekä sikermän uusia runoja. Helliä muistoja lapsuuden kesistä ja iloa luonnon pienistä ihmeistä taittavat havainnot maapallon uhkaavasta tilasta ja nuoruudesta sodan jaloissa. "Anhava rekisteröi ja kritikoi ajan ilmiöitä, mutta kuuntelee herkin korvin myös sisäisten tunnetilojensa vivahteita", kirjoitti Kymen Sanomat. Helena Anhava (s. 1925) on julkaissut runoja, aforismeja, proosaa ja kuunnelmia. Hänet tunnetaan myös ansioituneena suomentajana.