Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Metsässä ei ole ryöväreitä

Astrid Lindgren

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Metsässä ei ole ryöväreitä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Metsässä ei ole ryöväreitä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510367397

9789510367391

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

"Metsässä ei ole ryöväreitä", huutaa Pekka juostessaan sisään isoäidin taloon. Silloin nukkekodissa asuva Mimminukke nousee tuolista ja vakuuttaa ryöväreitä olevan. Hän näyttää Pekalle nukkekodin ikkunasta rosvopäällikkö Fioliton ja tämän neljäkymmentä ryöväriä, jotka ovat tulleet ryöstämään Mimmin helmet. Fiolito pääsee tunkeutumaan ikkunasta sisään, ja Pekka häviää miekkataistelun. Fiolito löytää myös helmet ja katoaa rosvoineen tyytyväisenä metsään. Tarina ei kuitenkaan pääty tähän - onhan Mimmi tavattoman nokkela nukke. Astrid Lindgrenin kertomus on ilmestynyt suomeksi kirjassa Pekka Peukaloinen (1959) ja kokoelmassa Satuja (2004). Ilon Wiklandin maagisen upea väriliitukuvitus (2009) saa valon ja pimeyden, turvallisuuden ja pelon vastakohdat elämään ainutlaatuisella tavalla.

Aiheet

Pekka,

fikt.

lastenkirjallisuus

kuvakirjat

sadut

pelko

turvallisuus

mielikuvitus

elolliset leikkikalut

nuket