Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Huimaus

W. G. Sebald

Kirjasarja: Keltainen kirjasto, osa 421

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Huimaus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Huimaus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9513158047

9789513158040

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Huimaus on matkakertomus Alppien seudulta ja kärsimyksen kuvaus romantiikan aikakauden hengessä. Alpeilla kulkevat niin Stendhal, Casanova kuin Kafkakin. Sebald vaeltaa suurmiesten jäljillä elämänsä vaikeassa vaiheessa ja kokee historian painon voimakkaana kylissä ja kaupungeissa. Tyylilleen uskollisena Sebald kutoo loisteliaan verkon, jossa lukija saa vaeltaa miettien taiteen, mielen järkkymisen ja vierauden kysymyksiä. Kirjan rakenne on kuin kaleidoskooppi, jota pyöräyttämällä Sebald heittää lukijansa erilaisiin maailmoihin. 1800-luvulla Napoleonin joukoissa palvellut Henri Beyle kirjoittaa sotaretkestä, onnettomista rakkauksista ja syfiliksestä. Tuosta sotilaasta tuli sittemmin kirjailija Stendhal. Kolmas osa on kuvitelma siitä, mitä estynyt Franz Kafka on saattanut tehdä ja ajatella parantolassa Gardajärvellä vuonna 1913. Lopun vaikuttavassa jaksossa Sebald palaa ensi kertaa lapsuutensa vuoristokylään. Onko parempi vaieta asioista, joista on mahdotonta puhua?

Aiheet

Stendhal,

fikt.

Kafka, Franz,

romaanit

ulkopuolisuus

episodiromaanit

symboliikka

huimaus

ympäristö

merkitykset

historia

sotaretket

Alpit

matkat

Wien

Venetsia

Verona

kotiinpaluu

kylpylät

Italia

Riva

Gardajärvi

kylät

vuoristot

Saksa

W.