Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Nuori samurai. Miekan tie

Chris Bradford

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Nuori samurai. Miekan tie

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Nuori samurai. Miekan tie" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510363316

9789510363317

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Nuoren Jackin samuraikoulutus on haasteita täynnä. Japaniin haaksirikkoutunut englantilaispoika tekee parhaansa taisteluharjoituksissa, mutta joutuu kiistoihin toisten oppilaiden kanssa. Voiko Akikon ystävyyteen luottaa? Löytyykö skorpionijengin vetäjästä Kazukista uusia puolia? Raju ja vaativa koulutus valmistaa oppilaita kohti suurta päämäärää, jonka salat avautuvat vain lupaavimmille oppilaille. Jackin vastuksena on edelleen myös ninja Lohikäärmeensilmä, jonka iskiessä samuraioppien on oltava syvällä selkäytimessä. Paras voittakoon! Mustaa vyötä kantavan Chris Bradfordin Miekan tie on toinen osa japanilaista kulttuuria ja taistelulajien filosofiaa hienosti avaavassa Nuori samurai -sarjassa. Yli 15 maahan myyty ja Suomessakin innostuneen vastaanoton saanut sarja vie lukijan kiehtovalle matkalle 1600-luvun Japaniin. Alkuteos The Way of the sword.

Aiheet

Fletcher, Jack,

fikt.

nuortenkirjallisuus

historialliset seikkailuromaanit

1600-luku

sarjakertomukset

sotilaskoulutus

kamppailulajit

itämainen filosofia

Japani

ninjat

samurait

jengit

Skorpionit