Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kaakkois-Aasia

talous, ympäristö ja yhteiskunta

Erja Kettunen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kaakkois-Aasia : talous, ympäristö ja yhteiskunta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kaakkois-Aasia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gaudeamus

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9523450077

9789523450073

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kaakkois-Aasia tunnetaan rannoistaan ja sademetsistään mutta myös monista viime vuosikymmenien vakavimmista konflikteista. Usein unohtuu, että tämä Intian ja Kiinan väliin jäävä alue on pinta-alaltaan ja väkiluvultaan lähes Euroopan kokoinen, ja sen taloudellinen ja kulttuurinen merkitys on alati vahvistumassa. Millaisia mahdollisuuksia maat tarjoavat esimerkiksi liiketoiminnalle ja kauppasuhteille? Kaakkois-Aasia on ensimmäinen suomenkielinen alueen nykykehitystä esittelevä teos. Se piirtää kuvan monikulttuurisesta ja poliittisesti kirjavasta mutta samalla dynaamisesta ja keskinäiseen yhteistyöhön pyrkivästä maailmankolkasta. Teoksessa perehdytään myös Suomen ja Kaakkois-Aasian välisen kaupan historiaan. Alueen taloudellista ja poliittista kehitystä käsitellään sekä liiketoiminnan että kansalaisjärjestöjen näkökulmasta. Onko mailla edellytyksiä edistää esimerkiksi ympäristönsuojelua ja vastuullista liiketoimintaa?

Aiheet

ASEAN.

monikulttuurisuus

talous

liiketoiminta

liiketoimintaympäristö

kansalaisjärjestöt

yhteiskuntakuvaus

taloudellinen kehitys

talouspolitiikka

elinkeinoelämä

poliittinen kehitys

taloussuhteet

alueellinen yhteistyö

kansainvälinen yhteistyö

kulttuurierot

ympäristökysymykset

kansainvälinen kauppa

Aasia

Kaakkois-Aasia