Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Pieni toivelaulukirja 1.

Virpi Kari

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Pieni toivelaulukirja 1.

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Pieni toivelaulukirja 1." ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

F-Kustannus Oy

Sidosasu

Sidottu

ISBN

9524612178

9789524612173

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi, espanja, italia, englanti, saksa, ruotsi, ranska

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tarjottu aiemmin (BTJ Kirjo 3c/2012). Pieni toivelaulukirja on tuleva klassikko, joka seuraa Suuren toivelaulukirjan jälkiä uudessa muodossa. Nyt suuri koko on vaihtunut pienempään ja ohjelmisto painottuu kevyempään musiikkiin muita toivelauluteemoja unohtamatta. Uuden sarjan 1. osa ilmestyy huhtikuussa parahiksi kevään ja kesän kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin, leireille, retkille ja keikoille. Kirja on ehdoton perusteos niin muusikoille kuin kaikille laulunystäville. Ensimmäisen osan 150 laulun joukossa on suuren yleisön kestosuosikkeja, koti- ja ulkomaisia lauluhelmiä, mutta runsaasti myös uuden sukupolven toivomia menestyskappaleita, poppia, iskelmiä ja elokuvasävelmiä. Laulujen taustoista kertovat mielenkiintoiset esittelytekstit antavat kirjalle lisäarvonsa, ja mukana ovat usein myös laulujen alkuperäiset, vieraskieliset sanat. Kirjan lopussa on kitaran sointutaulukko. Sanat, melodia, sointumerkit.

Aiheet

laulukirjat