Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Vihreyden keskellä

levon ja virkistyksen puutarhat

Tuomo Salovuori

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Vihreyden keskellä : levon ja virkistyksen puutarh...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Vihreyden keskellä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516078931

9789516078932

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Me luulemme hoitavamme puutarhaa, vaikka tosiasiassa puutarha hoitaa meitä. Vihreyden keskellä voimamme palautuvat stressin ja ponnistelun jälkeen. Tämä kirja kertoo, miten monin tavoin puutarhat, kasvu ja luonto elvyttävät meitä. Teos esittelee puutarhatyyppejä, joiden olemukseen erityisesti liittyy ihmisen hyvinvoinnin lisääminen. Kirja antaa ajatuksia ja vinkkejä myös sille, joka haluaa tehdä omasta puutarhastaan henkisen hyvinvoinnin keitaan. Vaikket omistaisi puutarhaa, ei hätää. Puistoja, kasvitieteellisiä puutarhoja, siirtolapuutarhoja, hautausmaita ja muita yleisölle avoimia viheralueita voi kuka tahansa hyödyntää ilmaiseksi. Tutkimusten mukaan jo pelkkä puutarhakirjojen ja lehtien selailu laskee stressitasoa selvästi. Kirjaa elävöittää ja havainnollistaa Tuomo Salovuoren näyttävä nelivärinen valokuvakuvitus. Puistopuutarhuri Tuomo Salovuori (Vantaa) on työhyvinvoinnin kehittäjä ja työnohjaaja sekä Hiljaisuuden puutarhat ry:n puheenjohtaja. Hän on mm. vastannut Vivamon hiljaisuuden puutarhan suunnittelusta sekä luonut yhteyksiä kansainväliseen Quiet garden -järjestöön.

Aiheet

puutarhat

puistot

puutarhanhoito

psyykkiset vaikutukset

henkinen hyvinvointi

mielenterveys

harmonia

hengellisyys

ympäristö

puutarhaterapia

hautausmaat