Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Parempia valokuvia

suunnittele, sommittele & laukaise

Michael Freeman

Kirjasarja: Design

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Parempia valokuvia : suunnittele, sommittele & lau...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Parempia valokuvia" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Docendo

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9510374962

9789510374962

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Design

Esittely

Valokuvassa olennaisin tekijä ei ole kamera eikä etsimen läpi näkyvä kohde, vaan valokuvaajan näkemys. Mestarivalokuvaaja Michael Freemanin kirja auttaa ymmärtämään, mikä tekee valokuvasta hyvän ja miten upeat kuvat sommitellaan käytännössä. Klassiset säännötkin käydään läpi, mutta pääpaino on modernilla sommittelulla. Kirjassa tutustutaan mm. vastakohtien luomiin jännitteisiin, etsitään rappionäkymien kauneutta, tehostetaan kuvia yllätyksillä, opitaan välttämään kuluneita kliseitä sekä paneudutaan oman kuvaustyylin luomiseen. Asioiden esittämistä tukevat huikeat, eri puolilta maailmaa olevat esimerkkikuvat. Luovan ammattilaisen työtä on ilo seurata!

Aiheet

valokuvaus

digitaalikuvaus

oppaat

sommittelu

kuvankäsittely

valokuvat