Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hamasin poika

vaikuttava kertomus terrorista, petoksesta, poliittisesta juonittelusta ja mahdottomilta tuntuvista valinnoista

Mosab Hassan Yousef

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hamasin poika : vaikuttava kertomus terrorista, pe...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hamasin poika" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Avainmedia, Keuruu

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9516460607

9789516460607

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirja kertoo Hamas-terroristijärjestön perustajajäsenen pojan, Mosab Hassan Yousefin elämästä. Mosabia haastateltiin useilla maailman suurimmilla tv-kanavilla (CNN, BBC, Fox News) ja lehdissä (New York Times, Wall Street ja Forbes Magazine). Mosab Hassan Yousef nousi uutisotsikkoihin jo pari vuotta sitten, kun israelilainen Haaretz -lehti kertoi islamilaisessa Hamas-liikkeessä toimineen Mosabin kääntyneen kristinuskoon. Kirja puolestaan nostatti mediamylläkän paljastuksellaan, että Mosab toimi kymmenen vuoden ajan Israelin Shin Bet -turvallisuuspalvelun agenttina. Toiminnallaan hän pelasti lukuisten juutalaisten ja palestiinalaisten hengen.