Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Varjoruton kosketus

Brandon Mull

Kirjasarja: Mull, Brandon, osa 3

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Varjoruton kosketus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Varjoruton kosketus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510365602

9789510365601

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Vaikka taikuudesta puhutaankin, omituisia asioita tapahtuu jälleen Myyttihovissa. Joku tai jokin saastuttaa suojelualueen olentoja muuttaen niitä synkeiksi pimeyden pedoiksi, ja kaikelle pelolle immuuni Seth saa salaisuudesta vihiä tuoreeltaan. Uhkaako valo kadota lopullisesti Myyttihovin taivaalta? Keijujen kieltä taitavalla Kendralla riittää pohtimista petollisen Vanessan arvoituksellisessa viestissä. Mutta onko itse Sfinksiinkään luottamista? Samaan aikaan Aamunkoiton ritarit, jotka ovat kokoontuneet ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen, tarvitsevat erikoiskykyjä omaavan tytön apua löytääkseen Myyttihoviin kuuluvan esineen, jota pahamaineinen Iltatähden kiltakin saattaa havitella. Myös Seth joutuu kohtaamaan ennennäkemättömiä vihollisia, sillä vaara vaanii nyt kaikkialla Myyttihovin maaperällä!

Aiheet

Seth,

fikt.

Kendra,

nuortenkirjallisuus

fantasiakirjallisuus

sarjakertomukset

hyvän ja pahan välinen taistelu

Myyttihovi

rohkeus

etsintä

taikaesineet

uhat

pimeys

yliluonnolliset olennot

salaseurat

Iltatähden kilta

lumotut paikat

luonnonpuistot