Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Eppu on hyvä ystävä

Lin Hallberg

Kirjasarja: Eppu

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Eppu on hyvä ystävä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Eppu on hyvä ystävä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513175618

9789513175610

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Eppu

Esittely

Eppu laukkaa suoraan heppahullujen sydämiin! Lempeästi realistinen ponisarja supersuositun Sintun tekijöiltä jatkuu. Itsepäinen Eppu aiheuttaa Elsalle huolia: tuleekohan siitä ikinä kilttiä ratsuponia? Onneksi Eppu osaa parhaimmillaan olla myös hyvin viisas ja suloinen, ja tämän se myös osoittaa sekä uusille tallikavereilleen että Elsan perheelle. Lämminhenkisessä sarjassa käsitellään pienen tytön silmin myös ystävyyssuhteita, uusperheen käänteitä ja maaseutuelämän eri puolia. Mustavalkokuvitettu tarina on itsenäistä jatkoa kirjoille Eppu etsii kotia ja Eppu tulee taloon.

Aiheet

Elsa,

fikt.

lastenkirjallisuus

hevoskirjat

sarjakertomukset

hevosenhoito

poni

kasvatus

ystävyys

tallitytöt

uusperheet

maaseutu

helppolukuiset kirjat