Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Raakaa ja makeaa

herkullisimmat raakajälkiruoat

Karita Tykkä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Valitse kunto

Ehdotettu tuote

Tykkä Karita, Ala-Seppälä Sanna, Lähteenmäki Ulla-Maija : Raakaa ja ma...

14,00 €

Toimitus Suomeen 5,50 €

Yhteensä 19,50 €

Käytetty - erinomainen (K4)

Sidottu, kuvakansi

2014 / 1.

Anninan NettiAntikvariaatti

Haetaan tuotteita...











Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513176827

9789513176822

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

<b>Ihmiselle joka haluaa kummatkin: herkuttelun ja kehon hyvinvoinnin.</b>
Yli 50 Karita Tykän helppoa ja nautinnollista raakajälkiruokareseptiä: appelsiinikeksejä välipaloiksi, taatelisuklaata arjen hemmotteluhetkiin ja puolukkakakku juhlapöytään. Karita Tykän raikkaat raa'at jälkiruoat osoittavat, että kehoaan hellien voi herkutella.
Raakajälkiruoat on valmistettu siten, että luonnon rikkaat ravintoaineet säilyvät herkuissa. Jäätelöt, mousset, konvehdit ja leivokset syntyvät ravinteikkaista raaka-aineista ja hellivät kehoa ja mieltä. Herkuttelu nivoutuu osaksi arkea, kun taiot hetkessä herkkuja hedelmistä, marjoista, pähkinöistä ja raakakaakaosta. Mikä parasta, ne ovat nopeatekoisia ja energisoivat kehoa pitkin päivää. Reseptit sopivat myös keliaakikoille, maitoallergisille ja vegaaneille. Tämän kirjan herkkuja syödessä ei sokeriähkyä tarvitse pelätä!
<b>Karita Tykkä</b> on yrittäjä, malli, juontaja, äiti ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannattaja. <b>Sanna Ala-Seppälä</b> on helsinkiläinen toimittaja, jonka työssä Ilta-Sanomissa yhdistyvät hektinen uutismaailma ja syvemmät henkilöhaastattelut. <b>Ulla-Maija Lähteenmäki</b> on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on kuvannut ruokaa eri kokkien ja ruokatoimittajien kanssa jo 20 vuoden ajan.

Aiheet

ruokaohjeet

raakaravinto

leivonnaiset

jälkiruoat

makeiset

leipominen

keittokirjat