Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kolme vahvaa naista

Marie NDiaye

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kolme vahvaa naista

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kolme vahvaa naista" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512090325

9789512090327

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Norah uskoo saavuttaneensa haluamansa valmistuttuaan lakimieheksi Pariisissa. Fanta on raivannut tiensä arvovaltaiseen opettajan virkaan kotikaupungissaan Dakarissa. Khady pitää rakastavan miehensä kanssa kahvilaa ja haaveilee lapsesta. Perhesiteet, katkotut tai uudelleen solmitut, pakottavat kuitenkin jokaisen heistä matkalle Ranskasta Afrikkaan tai Afrikasta Ranskaan. Matkalle, joka riistää lopulta kohtalon heidän käsistään. Dominoivien isien, heikkojen rakastajien ja pakolaisuuden koettelemusten edessä kukin naisista tarvitsee kaiken rohkeutensa ja tahdonvoimansa selvitäkseen. Kolme vahvaa naista on ranskalaisen nykykirjallisuuden merkkiteos ja Marie NDiayen kansainvälinen läpimurto. Yhteiskunnallinen ja ravisteleva teos kertoo psykologisesti tarkkanäköisen tarinan kolmesta arvokkuutensa puolesta taistelevasta naisesta, jotka sanovat nöyryytykselle "ei" ja elämälle "kyllä".

Aiheet

Norah,

fikt.

Rudy,

Khady,

siirtolaiskirjallisuus

yhteiskunnalliset romaanit

psykologiset romaanit

naisnäkökulma

miesnäkökulma

siirtolaisuus

Afrikka

Ranska

elämänmuutokset

afrikkalaisuus

voimaantuminen

naiset

itsetunto

heikkous

miehet

kotiinpaluu

Senegal

henkinen väkivalta

nöyryytys

juristit

opettajat

lesket

kirjallisuuspalkinnot

Goncourt-palkinto