Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Aika

suuren mysteerin jäljillä

Adam Hart-Davis

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Aika : suuren mysteerin jäljillä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Aika" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512088924

9789512088928

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Aika on ihmeellistä: sitä ei voi nähdä, kuulla, tuntea eikä haistaa, mutta silti se hallitsee elämäämme ja kaikkea ympärillämme. Aikaa voidaan mitata uskomattomalla tarkkuudella, toisaalta se myös vaihtelee paikasta riippuen, hidastuu esimerkiksi lentomatkalla ja pysähtyy kokonaan valonnopeudessa. Miksi aika kuluu hitaammin, kun ollaan liikkeessä? Minkä vuoksi vuodessa on 365 päivää ja tunnissa 60 minuuttia? Mitä vuodet ja tunnit ylipäätään ovat? Onko aikamatkustaminen mahdollista? Mitä suhteellisuusteoria kertoo ajasta? Aika - Suuren mysteerin jäljillä vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Se kertoo ihmisen ja ajan suhteesta kautta historiamme aina Stonehengen kivipaaseista atomikellojen aikakauteen. Kirja selvittää myös, miten aika on ollut tärkeä osatekijä maailmankaikkeutta selitettäessä, ja miten siitä ovat ajatelleet tieteen suurmiehet Aristoteleesta Einsteiniin.

Aiheet

aika

käsitykset

historia

ajanlasku

ajanmittaus

kellot

kalenterit

vuodenajat

vuorokaudenajat

kulttuurihistoria

tieteenhistoria