Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Viaporin maarintama

retkiopas ensimmäisen maailmansodan linnoitteille

John Lagerstedt

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Viaporin maarintama : retkiopas ensimmäisen maailm...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Viaporin maarintama" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Helsingin kaupunginmuseo

Sidosasu

Sidottu

ISBN

952272713X

9789522727138

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Opaskirja vie lähiömetsien unohdetuille linnoitteille. Helsinkiä ympäröi valtava ensimmäisen maailmansodan aikainen linnoitusketju, jonka jykeviin jäänteisiin voi nyt tutustua helposti paikan päällä uuden opaskirjan avulla. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunginmuseot ovat yhteistyössä julkaisseet tutkija John Lagerstedtin laatiman Viaporin maarintama -teoksen, johon on valikoitu 24 monille tuntematonta, jännittävää ja vaikuttavaa retkikohdetta: mutkittelevia taisteluhautoja, sammaloituneita konekivääripesäkkeitä ja kallioon louhittuja luolia. Syksyllä kasvillisuuden kuihtuessa linnoitteille on mukava retkeillä.

Aiheet

oppaat

linnoitukset

ensimmäinen maailmansota

linnakkeet

historia

pääkaupunkiseutu

sotahistoria

Helsinki

Espoo

Vantaa