Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Valkoinen elefantti

Elif Shafak

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Valkoinen elefantti

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Valkoinen elefantti" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512099748

9789512099740

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Alkuteos: The Architect's Apprentice. Nuori totuuden etsijä Jahan saapuu Istanbuliin mukanaan ihmeellinen lahja sulttaanille: valkoinen elefantti. Palatsin suojissa hän oppii elefanttinsa kanssa pitämään puolensa petollisia hovimiehiä vastaan ja kohtaa myös kauniin ja kurittoman prinsessa Mihrimahin. Hovin pääarkkitehti Sinan kiinnittää huomionsa terävä-älyiseen nuorukaiseen ja tekee hänestä yhden oppipojistaan. Jahan on mukana rakentamassa sulttaanikuntaan moskeijoita, siltoja ja muita rakennuksia, jotka ovat jäävä historiaan. Jahanista tulee osa hovin vaarallisten kuohujen ja prinsessa Mihrimahin ihmeellistä maailmaa. Elif Shafakin monikerroksinen historiallinen romaani sijoittuu 1500-luvulle, Osmanien valtakunnan kukoistuskauteen. Rakkauden, luovuuden ja vapauden kysymyksiä puntaroiva teos herättää muinaisen Turkin värien lisäksi henkiin myös Istanbulin kuuluisimpia monumentteja pystyttäneen arkkitehti Sinanin, "Idän Michelangelon".

Aiheet

Jahan,

fikt.

Sinan,

rakentaminen

kaupungit

onnettomuudet

juonittelu

hovit

Osmanien valtakunta

kesytys

eläimet

sulttaanit

prinsessat

oppipojat

arkkitehdit

Istanbul

1500-luku