Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja kauppakeskuksen kummitus

Kalle Veirto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja kauppakeskuks...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka ja kauppakeskuksen kummitus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9512354691

9789512354696

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

2. p. 2016. Agentti Kivimutkaa koetellaan. Jiikoon maaginen futistossu Copa Mundial poksahtaa Keravan karuselliturnauksessa kärjestä puhki, ja Kivimutka ja etsiväkollega Henkka lähtevät ostamaan keskustan kauppakeskuksesta uusia. Kaikki sujuu melkein hyvin siihen saakka, kun törmätään kauppakeskuksen kummitukseen, erääseen apinaan ja merkilliseen naamiaisporukkaan. Ja sitten Kivimutkan reppu uusine jalkapallokenkineen katoaa. Ratkaiseeko ongelman poliisi, hätäkeskus vai oma apu? Kahdeksas Henkka & Kivimutka -dekkari laajentaa etsivätoimiston toimintapiiriä kotikulmilta kaupungille, mutta velmu meininki on entisellään. Nuorista lahtelaisetsivistä kertova sarja on huimassa nosteessa, sillä ¿rikosten¿, arjen logiikan ja totisen huumorin yhdistelmä on vastustamaton. Kalle Veirto on kirjoittanut useita suosittuja nuortenkirjoja mm. viattomista rikoksista, urheilusta ja kaveruudesta omaperäisen humoristisessa ja aidon nuorenmielisessä hengessä. Veirto on julkaissut myös kaksi aikuistenromaania. Topelius-palkintoehdokkaana Kalle Veirto oli vuonna 2007 nuortenromaanillaan Tannermäki Go-Go.

Aiheet

Henkka,

fikt.

Kivimutka,

lastenkirjallisuus

poikakirjat

seikkailu

huumori

sarjakertomukset

varkaus

reput

kummitukset

apinat

salapoliisit

Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka

helppolukuiset kirjat