Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jigikalastus

perustekniikat, jigivalinta, ahven, kuha

Jari Rannisto

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jigikalastus : perustekniikat, jigivalinta, ahven,...

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jigikalastus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Readme.fi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9522209864

9789522209863

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Tuntuvatko perinteiset heittokalastustavat hankalilta? Ovatko perinteiset viehemallit turhan kalliita? Jäävätkö vieheesi jatkuvasti pohjaan? Oletko usein jäänyt ilman saalista? Ryhdy jigikalastajaksi, kuten tuhannet muutkin ovat tehneet viime vuosina, niin opit tavoittamaan helposti, tavanomaista viehekalastusta halvemmalla ja erityisen tehokkaasti koko avovesikauden kolmea suomalaisten suosikkipetokalaa, ahventa kuhaa ja haukea. Jigikirja on ensimmäinen kotimainen teos, joka käsittelee kattavasti nykyaikaisen jigikalastuksen eri tekniikat, parhaimmat välinevalinnat eri tilanteisiin ja ottavimman väriset ja malliset jigit ja niiden uittotavat säätilan ja kalastuskohteiden mukaan jäiden lähdöstä talventuloon asti. Myöskään jigikalastajan toimintaa helpottavaa elektroniikkaa ja veneen varusteluvinkkejä ei ole unohdettu. Tämä monipuolinen, oman alansa ensimmäinen tietokirja tarjoaa varmasti mielenkiintoista ja uutta opittavaa, olitpa sitten aivan aloittelija tai jo monia muitakin kalastustapoja kokenut konkari ja kalastitpa sitten järvillä tai rannikkovesillä.

Aiheet

kalastus

ahven

kuha

heittokalastus

kalastusvälineet

vieheet

virkistyskalastus

Teemat