Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Uusi maailma

Steph Swainston

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Uusi maailma

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Uusi maailma" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9520107312

9789520107314

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Uusi maailma seuraa Komeetta Jant Shiran, Nelimaan keisarin airuen vaiheita loputtomassa sodassa Nelimaan väestöä uhkaavia turilaita vastaan. Kuolemattomien kaartin arkkitehti kehittää ennennäkemättömän suunnitelman turilaiden pysäyttämiseksi, mutta sen toteuttaminen vaatii suuria tekoja. Samaan aikaan Jantin ystävän, Salaman, tytär katoaa Hacilithin alamaailmaan, ja Jant saa tehtäväkseen pelastaa teinitytön. Jantin matka vie Hacilithista Siirrokseen , absurdiin, vaihtoehtoiseen todellisuuteen, ja sieltä takaisin Nelimaahan, jonka olemassaoloa varjostaa uusi, kauhistuttava uhka. Steph Swainston (s. 1974 Bradfordissa) on brittiläinen fantasiakirjailija. Swainston opiskeli arkeologiaa Cambridgen yliopistossa, ja hän on työskennellyt arkeologina ja tutkijana. Hänen esikoisromaaninsa, kuvitteelliseen Nelimaahan sijoittuva Kuolemattomien kaarti (2010) julkaistiin Britanniassa vuonna 2004. Kirja sai Crawford-palkinnon vuonna 2005 ja aloitti trilogian, jonka jatko-osia ovat Aika on lahjoista suurin (2011) ja Uusi maailma (2012).

Aiheet

Jant,

fikt.

fantasiakirjallisuus

tieteiskirjallisuus

sarjakertomukset

valtataistelu

Nelimaa

kapinat

kuolemattomuus

etsintä

tytöt

vastuu

rinnakkaiset maailmat

hyönteiset

keisarit