Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Surussa ja toivossa

Martti Lindqvistin ajatuksia

Martti Lindqvist

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Surussa ja toivossa : Martti Lindqvistin ajatuksia

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Surussa ja toivossa" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Kirjapaja

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9516079253

9789516079250

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kirjaan on koottu Martti Lindqvistin omiin surukokemuksiin perustuvia ajatuksia. Jonain päivänä läheisen ihmisen kuolema pysäyttää elämän. On luovuttava rakkaastaan. Mistä löytyy uudelleen turvallisuus, usko huomiseen ja mieli elämään? Teologian tohtori Martti Lindqvist (1945-2004) piti useissa kirjoissaan esillä kuoleman ja surun teemaa. Pitkän tauon jälkeen voi jälleen lukea tunnetun eetikon ajatuksia, joita TM Viena-Inkeri Lounela, eläkkeellä oleva toimituspäällikkö on koonnut kymmenestä teoksesta. Ollessaan Kirkon tiedotuskeskuksessa radiotoimituksen päällikkönä Lounela vastasi 13 vuoden ajan Yleisradion suomenkielisistä radiohartauksista ja jumalanpalveluksista. Lounela on toimittanut mm. teokset Kulkemisen kipu ja ilo - Martti Lindqvistin radiohartauksia ja Vesihelmiä pikarijäkälässä - Anna-Maija Raittilan radiohartauksia.

Aiheet

suru

kuolema

toivo

usko

rakkaus

armo

pelastus

hengellisyys

elämäntaito