Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Fucktionary

englannin kielletyt sanat

Kate Moore

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Fucktionary : englannin kielletyt sanat

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Fucktionary" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Gummerus

Sidosasu

Nidottu, kansikuva

ISBN

9512075989

9789512075980

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Fucktionary on ensimmäinen Suomessa laadittu englannin arkikielen sanakirja, jossa esitetään kirosanoja ja muita tyylillisesti arveluttavia ilmaisuja , niitä, joita ei perinteisistä sanakirjoista löydy. Fucktionaryn lähes painokelvottomia ilmaisuja tulee jokaisen suomalaisen varoa englantia käyttäessään. Tai sitten ei. Nämä sanat tunteva ja taitava osaa myös yllättää ja hämmästyttää. Sanakirja on täynnä kunnon kielitietoa kielletyistä sanoista ja niiden käytöstä. Hakusanat on aakkostettu selkeästi. Niille on annettu suomenkieliset vastineet, ääntämisohjeet sekä käyttöaluetta ja -tyyliä koskevaa tietoa. Myös havainnolliset esimerkkilauseet suomennoksineen opastavat alatyylisten ilmaisujen saloihin niin englannin kielen opiskelijat kuin ammattikääntäjätkin. Älä mokaa itseäsi englanniksi vaan käytä Fucktionarya!

Aiheet

sanakirjat

englannin kieli

suomen kieli

puhekieli

ilmaukset

fraasit

slangi

kiroilu

solvaukset

nimittely

huumeet

seksuaalisuus

sukupuolielimet

nimitykset