Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kevytkenkäinen kummitus

Sophie Kinsella

Kirjasarja: WSOY äänikirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kevytkenkäinen kummitus

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kevytkenkäinen kummitus" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Kansio

ISBN

9510386790

9789510386798

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Lara Lingtonilla on aina ollut vilkas mielikuvitus, mutta nyt se vetää hurjia ylikierroksia. Yhtäkkiä hän saa seurakseen isotäti-Sadien riehakkaan haamun, jonka mielestä sukulaistyttö viettää todella tylsää elämää. Juhlia, miehiä, samppanjaa! vaatii kummitus charleston-ajalta ja pyytää Laraa täyttämään viimeisen toiveensa. Kaulakoru, jota ilman Sadie ei voi asettua haudan lepoon, on kadonnut ja Laran pitäisi etsiä se.aralla vain on ihan tarpeeksi muuta puuhaa. Tyttöparanparas ystävä on häipynyt Goalle ja jättänyt hänet yksin hoitamaan heidän huteraa yritystään. Ja kaiken lisäksi poikaystävä on juuri lähtenyt lätkimään! Sadien puskemana Lara kuitenkin ryhtyy salapoliisiksi ja kaulakorua jäljittäessään hän paitsi kohtaa uuden ihanan miehen myös joutuu punastuttavan noloihin tilanteisiin. Kevytkenkäinen kummitus on Sophie Kinsellan tuorein valloittava romaani. Huumorilla ja romantiikalla pippuroitu tarina tämän päivän ja 1920-luvun parikymppisistä ylittää sydämeen käyvästi kaikki sukupolvirajat.

Aiheet

Lington, Lara,

fikt.

viihdekirjallisuus

huumori

muistot

nuoruus

isotädit

etsintä

korut

petos

sukulaiset

yritykset

henkilöstöhankinta

muotokuvat

kummitukset

kaupungit

Iso-Britannia

Lontoo

2000-luku

äänikirjat

CD-levyt