Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sodan värit

Arkadi Babtšhenko

Kirjasarja: Pystykorvakirja

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sodan värit

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sodan värit" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Like : Suomen rauhanpuolustajat

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9520104348

9789520104344

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Pystykorvakirja

Esittely

Aikamme realistisimpia sotakuvauksia. Sodan värit on omaelämäkerrallinen kertomus nuoren sotilaan elämästä Tshetshenian sodassa ja Venäjän armeijan väkivaltakulttuurista. Kirja kääntää armeijan raa'an ja karun todellisuuden haastavaksi ja välillä karmaisevan kauniiksi proosaksi. Noin miljoona venäläistä on palvellut Tshetsheniassa kuluneen kymmenen vuoden aikana. Monet taistelivat tietämättä, miksi ja ketä vastaan he olivat sodassa, ja aniharva heistä on noussut kertomaan, missä olosuhteissa sotaa käydään. Arkadi Babtshenko (s. 1977) on moskovalainen sotaveteraani ja Novaja Gazeta -lehden toimittaja. Lakia opiskellut Babtshenko lähetettiin 18-vuotiaana Tshetsheniaan lyhyen sotilaskoulutuksen jälkeen. Sodasta palattuaan hän kirjoitti muistelman rankoista kokemuksistaan "saadakseen sodan ulos sisältään". Alkuteos: Argun, Glass New Russian Writing.

Aiheet

Babtšenko, Arkadi,

fikt.

sotakirjallisuus

kertomukset

omaelämäkerrallisuus

esikoisteokset

sodat

Venäjä

Tšetšenia

sisällissodat

väkivalta

armeijat

sotilaat

venäläiset