Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Aavikon jumala

Wilbur Smith

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Aavikon jumala

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Aavikon jumala" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Otava

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9511286153

9789511286158

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Valtaisan suosion saavuttanut Egypti-sarja saa hartaasti odotettua jatkoa. Entisen orjan harteilla lepää faaraoiden Egyptin kohtalo. Taita, entinen orja, on noussut faaraon luotetuimmaksi neuvonantajaksi. Kun hallitsija haluaa murskata ikiaikaisen vihollisensa hyksojen-kansan, Taita laatii suunnitelman, jonka avulla Egypti voi saavuttaa sekä voiton että himoitun liiton kreetalaisten kanssa. Valikoitu retkikunta lähtee vaaralliselle ja vaikealle matkalle kohti meren takaista Kreetaa. Suurin vaara vaanii kuitenkin aivan lähellä: faaraon nuoret kauniit sisaret uhkaavat tuhota Taitan huolellisen suunnitelman - ja koko Egyptin.

Aiheet

Taita,

fikt.

Tamose,

Egyptin faarao, fikt.

historialliset romaanit

valtataistelu

Egypti

1500-luku eKr.

häätö

valloittajat

etsintä

liittolaiset

matkat

juonittelu

vaikutusvalta

orjat

taistelut