Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

I Ching

muutosten kirja

Margit Heikkilä

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

I Ching : muutosten kirja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "I Ching" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Books on Demand

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9524987643

9789524987646

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

I Ching eli Muutosten kirja tunnetaan muinaisista kiinalaisista klassikoista laajimmin. Se ei anna selvää kuvaa tulevaisuudesta vaan esittää mahdollisuuksia, kommentoi kysyjän mielentilaa sillä hetkellä, ehdottaa miten pitäisi menetellä, kertoo mahdollisesti odotettavissa olevasta ilmapiiristä sekä miten pitäisi siihen reagoida. Ikivanhat symbolit ovat täysin ajattomia. Ne eivät ole sidoksissa tiettyyn kulttuuriin tai aikakauteen. Kiinalaisen filosofian syvälliset ajatukset ja näkemykset heijastuvat sen viisaissa opeissa. Maailmalla on lukematon määrä erilaisia versioita alkuperäisestä I Chingistä. Tämä kirja on yksi niistä. Margit Heikkilän pyrkimyksenä on esitellä aihe ajanmukaisesti ja selkeästi. Tutkimalla kirjan viestejä voi kehittää oman näkemyksen onnistuneesta elämänhallinnasta.

Aiheet

ennustaminen

historia

Kiina