Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Organisaatiokäyttäytymisen perusteet

Anna-Maija Lämsä

Kirjasarja: Business Edita

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Organisaatiokäyttäytymisen perusteet

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Organisaatiokäyttäytymisen perusteet" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Edita

Sidosasu

Nidottu

ISBN

9513740811

9789513740818

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Kirjasarja

Business Edita

Esittely

Kirja rakentaa selkeän kokonaiskuvan ihmisten käyttäytymisestä ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Sisältö perustuu malliin, jossa on neljä tarkastelutasoa: yksilö, ryhmä, organisaatiorakenne ja -prosessit sekä ihmisten johtaminen. Myös ajankohtaisia jälkimodernin ajan synnyttämiä kysymyksiä pohditaan. Kirjassa on tutkimustietoa, käytännön esimerkkejä, asiantuntijahaastatteluja ja kokoavia harjoitustehtäviä. Korkea-asteen oppikirja aloille, joilla opiskellaan organisaatiokäyttäytymistä, työyhteisöasioita, työ- ja organisaatiopsykologiaa, esimiestaitoja sekä henkilöstöjohtamista. Soveltuu myös työelämän henkilöstö-ja täydennyskoulutukseen.