Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Jerusalem

kaupungin elämäkerta

Simon Sebag Montefiore

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Jerusalem : kaupungin elämäkerta

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Jerusalem" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510353655

9789510353653

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Jerusalem on maailman kansainvälisin kaupunki: kansojen, uskontojen ja kulttuurien kohtauspaikka. Pyhyys, valta ja voima asettuvat jatkuvasti uusiin asemiin tässä kaupungissa, joka ainoana sijaitsee kahdessa paikassa - taivaassa ja maan päällä. Kuningas David, Jeesus ja Muhammed, roomalaiset ja ristiritarit, mamelukit ja pyhiinvaeltajat, Winston Churchill, Jasser Arafat ja Moshe Dayan rakastivat Jerusalemia. Toiset taistelivat sen puolesta, toiset halusivat valloittaa sen. Jerusalemin historia on suurten uskontojen, Lähi-idän, jopa koko maailman tarina. Kolmeen kuohuvaan vuosituhanteen mahtuu uskonnollista mystiikkaa ja kärsimystä, hävitystä ja väkivaltaa, uskonsotia ja verenvuodatusta, mutta myös rauhallista kehitystä: perustihan kirjoittajan esi-isä Sir Moses Montefiore Jerusalemin uuden kaupungin 150 vuotta sitten, britti-imperiumin aikana. Maailman tunnetuimpiin historioitsijoihin kuuluva Montefiore kertoo kaupungin tarinan mukaansatempaavasti, henkilöiden kautta. Elämystä täydentää rikas kuvitus karttoineen. Historioitsija Simon Sebag Montefioren kirjoja on julkaistu lähes 40 kielellä. Monesti palkitut teokset Stalin ja Nuori Stalin ovat olleet myyntimenestyksiä kaikkialla maailmassa, myös meillä Suomessa.

Aiheet

kaupunkihistoria

Jerusalem

henkilöhistoria

pyhät paikat

Lähi-itä

historia

Palestiina

Israel