Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Kuuluisat vintagemekot

10 kaavaa, 20 mekkoa

Sara Alm

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Kuuluisat vintagemekot : 10 kaavaa, 20 mekkoa

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Kuuluisat vintagemekot" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9510382086

9789510382080

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Kukapa ei muistaisi Marilyn Monroen valkoista hellemekkoa, jonka helmat hulmahtavat korviin Kesäleski-elokuvassa, Audrey Hepburnin pikkumustaa ja Aamiaista Tiffanylla tai Madonnan seksikästä Like a Virgin -pukua¿ Ne ovat unohtumattomia asuja, joista on tullut osa muodin ja kulttuurin historiaa. Tämän kirjan avulla ne voi nyt ommella itselleen. Kirjan värivalokuvissa valkokankaan ja musiikkimaailman jumalattaret poseeraavat ikimuistoisissa mekoissa ja alkuperäisessä lookissa. Erillisessä kaavataskussa on 13 kaava-arkkia, joissa 20 eri asun kaavat ovat täydessä koossa. Ohjeisiin on merkitty vaikeustaso, joten jokainen ompelija löytää helposti omille taidoilleen sopivan mekon. Tarkat ompeluohjeet kuvineen ja leikkuusuunnitelmineen helpottavat työtä. Kaavoissa on neljä eri kokoa XS:stä L:ään. Upea ompelukirja on verraton lahja tyylitaitureille ja vintagen harrastajille niin vanhan ajan glamourin kuin modernin diivatyylinkin ihailijoille.i

Aiheet

vintage

mekot

leningit

ompelu

työvälineet