Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Sieniä & ihmisiä

Saimi Hoyer

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Sieniä & ihmisiä

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Sieniä & ihmisiä" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Tammi

Sidosasu

Sidottu, kuvakannet

ISBN

9513173305

9789513173302

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Elämyksellinen, tarinallinen sienikirja! Läpi vuoden kestävällä sieniretkellä tutustutaan intohimoisiin sieni-ihmisiin ja opitaan uutta sienistä heidän kauttaan. Sieniä ja ihmisiä -kirjassa esitellään harvinaisempia ruokasieniä, opetellaan sienten kasvatusta, tutustutaan sienten lääkinnälliseen käyttöön, pähkäillään miten erottaa haperot toisistaan ja ihmetellään autotalliin ikuistettua sienimetsää. Välillä pysähdytään maistelemaan sienikukkoa, itämaista rouskusalaattia, pakurikakkua ja herkkutattisalaattia osmankäämillä. Sieniharrastus kokoaa yhteen erilaiset ihmiset ja sienet. Suomen ensimmäisessä sienilifestylekirjassa tavataan nuijakuukusen, limanuljaskan ja vihertuoksumalikan lisäksi karjalainen perinneruoan taitaja, sienitehtailija, Sami Tallberg ja Laila Snellman.

Aiheet

sienet

ruokasienet

tatit

sienestys

ruokaohjeet

sieniruoat