Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Carpe jugulum

Terry Pratchett

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Carpe jugulum

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Carpe jugulum" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Karisto

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9512350130

9789512350131

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Carpe jugulum - eli "tartu kurkkuun" - on ollut vampyyrisuvun reipas motto jo vuosisatojen ajan. Vampyyrit saapuvat vierailulle Lancren kuningaskuntaan itse kuninkaan kutsusta, juhlimaan kuninkaantyttären syntymää. Visiitistä tulee kuitenkin aiottua pidempi, sillä vampyyrit päättävät syrjäyttää nuoren hallitsijan ja ottaa Lancren valtaansa. Vampyyrien viekas tuuma ei miellytä noitasiskoksia, todellisia vallanpitäjiä, jotka päättävät karkottaa ei-toivotut vierailijat hyväksi havaituilla keinoilla: valkosipulilla, pyhällä vedellä ja päivänvalolla. Jotain on kuitenkin pielessä, kun vanhat konstit eivät enää tepsi. Onneksi noidilla riittää pollalogiaa, ja käyttöön otetaan kikka kolmonen. Carpe jugulum on 23. kiekkomaailmaromaani. Luvassa on vahvaa satiiria, kielellistä ilottelua ja terävää pohdintaa vallasta ja sen tavoittelijoista.

Aiheet

Muori Säävirkku,

fikt.

Nanny Auvomieli,

fantasiakirjallisuus

huumori

satiiri

parodia

valtataistelu

juonittelu

magia

noidat

vampyyrit

kuninkaalliset

papit

planeetat

Kiekkomaailma

kuningaskunnat

Lancre