Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Hanurini muistoja

Veikko Ahvenainen

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Hanurini muistoja

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Hanurini muistoja" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

Veikko Ahvenainen

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9529338104

9789529338108

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Hanurini muistoja -kirja kertoo uskomattoman tarinan maamme tunnetuimman ja kansainvälisesti kuuluisan harmonikkataiteilijan Veikko Ahvenaisen vaiherikkaasta elämästä, joka hakee vertaistaan. Kuopiossa 9-vuotiaana uransa aloittanut Veikko oppi soiton alkeet kuopiolaiselta muikkukauppiaalta. Köyhistä oloista hän ponkaisi 50- ja 60-luvulla tanssilavojen suosikiksi omalla tangoyhtyeellään. Hänen ensimmäinen levytyksesä julkaistiin vuonna 1955, ja vuonna 2014 hän oli Suomen äänilevykuningas lähes tuhannella levytyksellään. Itseoppinut Veikko voitti Suomen harmonikkamestaruuden 1957. Hän on tehnyt satoja sävellyksiä harmonikalle ja kirjoittanut teoksia kamari- ja sinfoniaorkesterille. Veikko Ahvenaisen muistot Suomen tunnetuimmista iskelmämusiikin tähdistä ja kapellimestareista Olavi Virrasta ja Veikko Lavista aina Jorma Panulaan ja George de Godzinskyyn saakka ovat ainutlaatuista luettavaa. Yli 70 vuotta jatkuneen uransa aikana hän on soittanut noin 5000 konserttia eri puolilla maailmaa: Yhdysvalloissa, Kiinassa, Japanissa, entisessä Neuvostoliitossa ja Euroopan maissa. Jännittävää luettavaa ovat KGB:n ja CIA:n kaksoisvakooja Kaarlo Tuomen tapaaminen sekä tutustuminen Neuvostoliitossa Aram Hatsaturjaniin ja Dmitri Sostakovitsiin. Veikko Ahvenainen on taistellut harmonikan tien kirkkoihin ja sinfoniaorkestereihin sekä maamme musiikkioppilaitoksiin. Tämä työ ansaitsi muistelmateoksen.

Aiheet

Ahvenainen, Veikko.

muistelmat

harmonikansoittajat

muusikot

harmonikka

Suomi

säveltäjät

viihdemusiikki

diskografiat

elämäkerrat

hanuristit

musiikkielämä