Antikvaari
Hae tuotteitaAsiakaspalveluLuo asiakastiliKirjaudu

Black rose

Phil Lynott ja Thin Lizzyn tarina

Mark Putterford

Ei tuotekuvaa

Kirjoita arvostelu

Tuote ei saatavilla

Black rose : Phil Lynott ja Thin Lizzyn tarina

Lisää tuote omalle toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta tulee saataville Antikvaariin!

Haetaan tuotteita...

Teosta "Black rose" ei välttämättä ole tällä hetkellä saatavilla Antikvaarista tai teoslistamme on vielä puutteellinen. Katsothan samankaltaiset tuotteet sekä alempaa löytyvät tuote-ehdotuksemme teokseen liittyen. Voit myös lisätä tämän teoksen toivelistallesi ja saat halutessasi ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteita tulee saataville.

Samankaltaiset tuotteet

Haetaan...

Tiedot

Kustantaja/julkaisija

WSOY

Sidosasu

Sidottu, kansipaperi

ISBN

9510395234

9789510395233

Tuoteryhmät

Ei tiedossa

Kieli

suomi

Alkuperäinen nimi

-

Esittely

Thin Lizzy -yhtyeen nokkamiehenä tunnettu Philip Lynott oli rock¿n¿rollin värikkäimpiä hahmoja - täysiverinen rockmuusikko, joka ei kyennyt vastustamaan ammattinsa ylettömyyksiä. Hän kuoli rajun heroiini- ja alkoholikuurin jälkeen vuonna 1986 vain 36-vuotiaana. Black Rose kertoo uskomattoman tarinan tiukan katoliseen dublinilaissukuun syntyneestä aviottomasta, puoliverisestä pojasta. Lahjakkuudellaan ja määrätietoisuudellaan Phil Lynott selätti ennakkoluulot, teki Thin Lizzystä ensimmäisen kansainvälisesti menestyneen irlantilaisen rockbändin ja nousi suurimmaksi mustaksi rocktähdeksi sitten Jimi Hendrixin. Kirja tarkastelee Lynottin hillitöntä elämäntyyliä, mutta paljastaa myös räyhähengen pehmeän puolen: perheenisän, joka palvoi kahta pientä tytärtään, kirjoitti herkkävaistoista runoutta ja piittasi aidosti kannattajistaan.

Aiheet

Lynott, Phil.

Thin Lizzy.

yhtye.

elämäkerrat

muusikot

rock

Irlanti

yhtyeet

heavy rock

1970-luku

1980-luku

diskografiat